Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws


Komt u ook naar de Pleindag op 7 maart?

Samen met de makers van WMK organiseert ParnasSys een Pleindag over kwaliteitszorg voor bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers. Speciaal voor jou is er, samen met betrokken experts op het gebied van kwaliteitszorg, een interessant middagprogramma samengesteld. Het centrale thema is deze...

Sneller en beter rekenen met creativiteit

In een interview in tijdschrift Talent gaat Orthopedagoog Evelyn Kroesbergen in op de relatie tussen creativiteit en hoogbegaafdheid. Sinds kort is ze aangesteld aan de Radboud Universiteit als hoogleraar orthopedagogiek. "Bij mijn leerstoel Leerproblemen horen natuurlijk ook de leerproblemen van hoog...

Workshop meertaligheid: aandacht voor moedertalen

Werk je in het onderwijs en vraag je je wel eens af hoe je meertalige leerlingen in de klas beter zou kunnen helpen? Zit u met vragen als: wat zijn eigenlijk de verschillen tussen bijvoorbeeld het Syrisch-Arabisch en het Nederlands? Wat zijn passende werkvormen in meertalige klassen? Kom dan naar de ...

Deelnemers Curriculum.nu bekend

De leraren en de schoolleiders die volgend jaar deelnemen aan Curriculum.nu zijn vrijdag op feestelijke wijze bekend gemaakt. De scholen die als ontwikkelscholen aan de slag gaan, worden begin 2018 onthuld. Veel deelnemers reisden naar Utrecht af om alvast met elkaar kennis te maken en hun uitverkiezing te ...

De lat omhoog

Vanaf 2018 werken ParnasSys en WMK samen, voor het optimaliseren van het meten en verbeteren van de onderwijskwaliteit. Deze samenwerking  werd feestelijk ingeluid met het symposium 'De lat omhoog' op 31 oktober 2017 in Zeist, met twee sprekers die nieuwe inzichten boden om de onderwijskwaliteit te ...