Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws


Yes, we grow!

Ellen Schrijver is docent Pedagogiek/onderwijskunde KPZ Zwolle, en volgde vorig jaar de workshop 'Yes we grow' tijdens het congres Talent in de klas. Ze schreef een verslag voor het tijdschrift Educatieheld! ‘Ik hoor mensen om me heen wel eens zeggen dat mindset verhaal is tegenwoordig ook maar...

Congres Rekenen op Taal 2018

Op 6 maart presenteerden tijdschrift Volgens Bartjens en MeerTaal, samen met uitgeverij Van Gorcum in de Reehorst in Ede het congres Rekenen op Taal. Deelnemers werden geïnformeerd en geïnspireerd over de samenhang van taal en rekenen. Hieronder een impressie van het plenaire programma en een aantal wor...

Nieuwsbrief Landelijk Netwerk Taal

De nieuwsbrief van het Landelijk Netwerk Taal is deze week verschenen. Niet ontvangen? Download hier de nieuwsbrief (via facebook) en meld je aan op LNT@slo.nl dan mis je hem de volgende keer niet!  ...

Komt u ook naar de Pleindag op 7 maart?

Samen met de makers van WMK organiseert ParnasSys een Pleindag over kwaliteitszorg voor bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers. Speciaal voor jou is er, samen met betrokken experts op het gebied van kwaliteitszorg, een interessant middagprogramma samengesteld. Het centrale thema is deze...

Sneller en beter rekenen met creativiteit

In een interview in tijdschrift Talent gaat Orthopedagoog Evelyn Kroesbergen in op de relatie tussen creativiteit en hoogbegaafdheid. Sinds kort is ze aangesteld aan de Radboud Universiteit als hoogleraar orthopedagogiek. "Bij mijn leerstoel Leerproblemen horen natuurlijk ook de leerproblemen van hoog...