Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws

Dag van de leraar & lerarencongres

Hoera! Het is vandaag de dag van de Leraar! Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse verkiezing van het de Dag van de Leraar plaats. Bekijk op de site van de Dag van de Leraar de verschillende categorieën, de genomineerden en de winnaars. Aanstaande woensdag is de tweede editie lerarencongres. Een co...

Even voorstellen: Educatieheld Sylvia Drent

Graag stellen we onze verschillende auteurs op Educatiehelden aan u voor! Lees over hun expertise en over hun verwachtingen van dit schooljaar, specifiek op hun vakgebied. En profiteer van hun advies over de te volgen ontwikkelingen.    Naam: Sylvia Drent Functie: Adviseur Onderwijs bi...

Column: Kwart startende onderwijzers haakt af

  < Column naar aanleiding van de uitzending van NCRV Altijd wat (9-9-2014) > Hoe moet dat met de vergrijzing straks? Maar liefst 25% van de startende docenten stopt binnen vijf jaar na het behalen van hun diploma met lesgeven. Dat kan een groot probleem worden als er nu niet ie...

Even voorstellen: Educatieheld Frank Stienissen

Graag stellen we onze verschillende auteurs op Educatiehelden aan u voor! Lees over hun expertise en over hun verwachtingen van dit schooljaar, specifiek op hun vakgebied. En profiteer van hun advies over de te volgen ontwikkelingen.  Naam: Frank Stienissen Functie: Neerlandicus & staathuishoudkundige en hoo...

Wat vinden leraren van een nieuwe klas?

Als leraar schrijf je mee aan een hoofdstuk uit het leven van alle leerlingen. Dat is mooi en belangrijk. Daarom vieren we jouw passie, kennis en kunde op de Dag van de Leraar maandag 6 oktober. Alle leraren dragen op hun eigen manier bij aan de ontwikkeling van leerlingen. We vroegen vier leraren van h...