Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws

Educatieheld: Maria Jongsma

Graag stellen we onze verschillende auteurs op Educatiehelden aan u voor! Lees over hun expertise en over hun verwachtingen van dit schooljaar, specifiek op hun vakgebied. En profiteer van hun advies over de te volgen ontwikkelingen.   Naam: Maria Jongsma Functie: Directeur Vyvoj, projectmanageme...

In de praktijk: werken met de VerbeterMeter

Om goed te kunnen monitoren hoe het met de kwaliteit van hun kinderopvang staat, heeft skidkinderopvang gekozen voor de VerbeterMeter als digitaal kwaliteitscontrolesysteem. Beleidsmedewerker Abby Wolters vertelt over de ervaringen.    Inzicht is de eerste stap skidkinderopvang heeft net als de meeste organisaties ee...

Kijktip: Alles Wat over de startende leerkrachten in het onderwijs

Het NCRV-programma Altijd Wat ging 9 september over de leerkrachten in het onderwijs. Samen met de Algemene Onderwijsbond ondervrogen ze ruim 700 docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs. Een paar pittige conclusies uit het onderzoek: 63% van de beginnende leerkracht overweegt wel eens weer te ...

Educatieheld: Joanneke Prenger

Graag stellen we onze verschillende auteurs op Educatiehelden aan u voor! Lees over hun expertise en over hun verwachtingen van dit schooljaar, specifiek op hun vakgebied. En profiteer van hun advies over de te volgen ontwikkelingen.    Naam: Joanneke Prenger Functie: leerplanontwikkelaar t...

Nog onduidelijkheid over alternatieve eindtoets groep 8

Tot 1 augustus konden alternatieve aanbieders van de verplichte eindtoets voor groep 8 hun versie aanbieden bij het ministerie. Maar het ministerie weigert die vooralsnog goed te keuren. Eén van de praktische problemen waar zij tegen aanlopen: voldoende leerlingen de vereiste pre-testen laten doen....