Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws

Educatieheld: Irma Smegen

Graag stellen we onze verschillende auteurs op Educatiehelden aan u voor! Lees over hun expertise en over hun verwachtingen van dit schooljaar, specifiek op hun eigen vakgebied. En profiteer van hun advies over de te volgen ontwikkelingen.    Naam: Irma Smegen Functie: dramadocent, auteur, t...

Kwaliteitszorgsysteem voor de kinderopvang: VerbeterMeter

De kwaliteit in de kinderopvang moet hoog zijn. En transparant. En volgbaar. Met de VerbeterMeter geef je op een objectieve manier een actuele stand van zaken. De klant en de medewerkers staan centraal zodat de communicatie wordt verbeterd. Zo loop je niet achter de feiten aan, maar weet je vandaag wat...

Leraar PO mag 500 euro per jaar in zichzelf investeren

Docenten in het primair onderwijs mogen 500 euro per jaar en twee uur per week investeren in scholing en verdere uitbreiding van eigen vakkennis. Dat staat in de plannen die Minister Bussemaker en staatsecretaris Dekker vandaag naar de Tweede Kamer sturen. Dit persoonlijk budget om door te leren,...

Mijnschoolplan klaar!

Het is zover, scholen kunnen schoolplannen maken die geen papieren tijgers zijn. Mijnschoolplan is gemaakt in samenwerking met Cees Bos (voor de inhoud) en Kwest Online (voor de techniek). Veel scholen stonden al te popelen om te beginnen, daarom hebben we onze planning aangepast en was Mijnschoolplan a...