Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Laatste nieuws

Leraar PO mag 500 euro per jaar in zichzelf investeren

Docenten in het primair onderwijs mogen 500 euro per jaar en twee uur per week investeren in scholing en verdere uitbreiding van eigen vakkennis. Dat staat in de plannen die Minister Bussemaker en staatsecretaris Dekker vandaag naar de Tweede Kamer sturen. Dit persoonlijk budget om door te leren,...

Mijnschoolplan klaar!

Het is zover, scholen kunnen schoolplannen maken die geen papieren tijgers zijn. Mijnschoolplan is gemaakt in samenwerking met Cees Bos (voor de inhoud) en Kwest Online (voor de techniek). Veel scholen stonden al te popelen om te beginnen, daarom hebben we onze planning aangepast en was Mijnschoolplan a...