Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×
< Terug naar nieuwsoverzicht

Komt u ook naar de Pleindag op 7 maart?

279 - 02 februari 2018

Geschreven door: redactioneel

Samen met de makers van WMK organiseert ParnasSys een Pleindag over kwaliteitszorg voor bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers. Speciaal voor jou is er, samen met betrokken experts op het gebied van kwaliteitszorg, een interessant middagprogramma samengesteld. Het centrale thema is deze middag 'anders sturen'.

Iedere school heeft eigen opvattingen over onderwijskwaliteit. Elke school is anders en heeft andere kansen en uitdagingen. Dat je zelf keuzes kunt maken over de invulling van kwaliteitszorg zou daarom vanzelfsprekend moeten zijn. Technologie kan je helpen om onderwijskwaliteit in eigen hand te nemen. Systemen kunnen processen vereenvoudigen en jou zelfs stimuleren om voortvarend vorm te geven aan kwaliteitszorg.

Wat doe je er als schoolleider aan om de essentiële principes voor goed onderwijs voortdurend centraal te stellen? Hoe zorg je er voor dat de talenten van de leraren benut worden om permanent te verbeteren? Wat doe je om leraren te ondersteunen die juist moeite hebben om de schooldoelen te halen?
In de openingslezing gaat Cees Bos hier dieper op in.

Workshops
Na de openingslezing krijg u de gelegenheid om twee verdiepende workshops te volgen. Hieronder vindt u de zes workshops waaruit u kunt kiezen. Klik op de workshop voor meer informatie.

Eigenaarschap: makkelijker gezegd dan gedaan door Bart Vollmuller
Plannen door Cees Bos
Schoolontwikkeling door Jolanda Wewerinke
Van Integraal naar WMK, hoe dan? door Leon van Dalen
Leraarontwikkeling door Willem van der Lugt
Monitoring door Eva van Viegen

Inschrijven kan via www.pleindag.nl