Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×
< Terug naar nieuwsoverzicht

Kwaliteitszorgsysteem voor de kinderopvang: VerbeterMeter

2036 - 02 september 2014

Geschreven door: redactioneel

De kwaliteit in de kinderopvang moet hoog zijn. En transparant. En volgbaar. Met de VerbeterMeter geef je op een objectieve manier een actuele stand van zaken. De klant en de medewerkers staan centraal zodat de communicatie wordt verbeterd. Zo loop je niet achter de feiten aan, maar weet je vandaag wat morgen de wensen zijn en kun je daar op inspelen. 

Kwaliteitsverbetering
De VerbeterMeter is een professioneel onderzoeksinstrument dat is ontwikkeld voor de kinderopvang. Door verschillende vragenlijsten in te zetten, krijg je inzicht in de huidige situatie op het gebied van klanttevredenheid, medewerkertevredenheid, kindtevredenheid, imago-onderzoek en pedagogische kwaliteit. De standaard vragenlijsten kun je makkelijk toespitsen op de eigen vestiging naar de eigen kenmerken door het toevoegen of verwijderen van vragen.

Volledig geautomatiseerd of periodiek
De korte vragenlijsten voor ouders zijn volledige geautomatiseerd en gericht op specifieke situaties zoals het wennen, kennismaken in een nieuwe groep of overgang naar een volgende groep. Bij de periodieke onderzoeken zet u vragenlijsten en onderwerpen in op het moment dat het speelt in de organisatie. Alle rapportages zijn vergelijkbaar tussen vestigingen of eerdere momenten en bieden een basis voor beleidsontwikkelingen en -aanpassingen.

www.verbeter-meter.nl