Contact

Neem contact op met Educatiehelden.

Adres
Koninklijk Van Gorcum
Postbus 43
9400 AA Assen
Nederland

Telefoon:(0592) - 379 555
E-mail: info@educatiehelden.nl
OF
×

Welkom bij Educatiehelden.nl

Educatiehelden is het onderwijsplatform van Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum. Als professional in het basisonderwijs (directeur, leerkracht, ib'er) vindt u hier een breed aanbod aan informatie en inspiratie. Auteurs uit het vak delen hier hun kennis. Educatiehelden.nl biedt daarnaast de mogelijkheid tot interactie. We nodigen u uit om te reageren op artikelen, uw mening te geven en deel te nemen aan de poll met stellingen.

Uitgeverij Van Gorcum wil met dit platform en haar uitgaven een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van educatieprofessionals zodat zij snel mee kunnen bewegen in deze uitdagende tijden. Wij doen dat met een vast team zodat een optimale kennis van de markt gegarandeerd is. We bewegen zelf ook mee door alle veranderingen goed bij te houden en daar snel op in te spelen. Op educatiehelden leest u als eerste van deze ontwikkelingen.

Het bewaarmagazine Educatieheld biedt inspiratie over de thema's die u ook op Educatiehelden.nl tegenkomt.

Heeft u zelf nog wensen aangaande onderwerpen of heeft u een tip voor de redactie? Mail naar uitgeverij@vangorcum.nl en we nemen uw suggestie graag mee!